donderdag 12 juli 2012

Intake gesprek

Vandaag op intake gesprek geweest voor het sportvasten. Leuk gesprek met een goede coach. Hij gaat ons helpen met de outer game. De technische buitenkant dus van het vasten. De inner game moeten we zelf oplossen. Maandag gaan we starten met het afbouwprogramma van 3 dagen. Vanaf donderdag tm zaterdag is dan het echte vasten en zondag tm woensdag weer opbouwen. In totaal dus 10 dagen sportvasten.
Ter voorbereiding op ons 'nieuwe' leven hebben we alvast trekking bikes gekocht. Meer bewegen en bewuster eten is het motto. Maar dan wel op een lekkere fiets. Alles wat drempelverlagend kan werken zetten we in?
De eerste dag van het echte vasten werk ik mijn laatste dag voor de vakantie. Die dag valt vast mee. De vrijdag combineren we dan met een sauna bezoek en de zaterdag mogelijk ook. Even afwachten hoe we ons voelen.
Ben benieuwd of we de jarenlange mantra's die ondertussen bewezen niet waar zijn uit ons systeem krijgen. De schijf van 5, brood daar zit wat in, 3 glazen melk per dag, melk de witte motor enz.

Ik ben al voorzichtig begonnen met minder koffie, minder avondeten en meer fietsen. De energie neemt toe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank u